thumbnail

Volkswagen najavio novi Touareg, premijera idućeg mjeseca u Pekingu

Svjetska premijera nove generacije Touarega dogodit će se 23. ožujka u Pekingu.Nakon umirovljenja Phaetona status Volkswagenove perjanice preuzeo je Touareg, a u novom izdanju predvodit će modelsku ofenzivu marke, kako tehnološki, tako i kada govorimo o dizajnu.

Šta to konkretno znači teško je dokučiti. U službenom priopćenju stoji kako je glavni VW-ov dizajner Klaus Bischoff sa svojim timom donio ekspresivan dizajn, a modelu snažan karakter. Kolika je dizajnerska mašta u Volkswagenu svi dobro znamo, kao i koliko daleko su spremni ići. Od poznatih novosti tu je najava niza inovativnih sustava i jedan od najvećih digitalnih kokpita u klasi. Ime mu je Innovision Cockpit, a u okviru informativnog i zabavnog sadržaja nudi povezivost na internet i novu razinu razmjene informacija, piše Index.hr.

U pogledu mehanike Volkswagen je tajnovit. No jedno je sigurno, a to je da će ponuditi najbolje što mogu, a sve kako bi bio konkurentan u pogledu voznih svojstava i nastavio uspješan put prethodnika. A oni su od 2002. godine pronašli put do više od milijun kupaca. Moćni motori, pneumatski ovjes i zakretna stražnja osovina su samo neki od aduta najvećeg Volkswagena.

(Republika.ba)
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *