Video/JAVNOST ZGROŽENA KRŠTENJEM U PRAVOSLAVNOJ CRKVI; Djeca iza svećenika nisu mogla vjerovati čemu svjedoče: ‘Bebi je mogao stradati mozak!

Korisnici Twittera ostali su zgroženi nad snimkom koja je nedavno počela kolati tom društvenom mrežom, a prikazuje grčkog ortodoksnog biskupa kako vrlo nasilno krsti jednu bebu, dok djeca u pozadini prestrašena uzmiču.Arhiepiskop zamahuje držeći golog dječaka za ruke i tri puta ga potapa u posudu s vodom prije nego li ga preda nimalo zabrinutim roditeljima.No mnogi twitteraši kritizirali su grub biskupov pristup.

– Ovoj bebi mogao je stradati mozak ovako! – komentirala je jedna korisnica, a druga joj se pridružila: ‘Krštenje? Više kao pokušaj ubojstva. Mnogi su se složili kako je ovo najnasilnije krštenje koje su ikad vidjeli.Vjeruje se kako je snimka nastala u grčkoj ortodoksnoj crkvi u Ayia Napi na Cipru.Prošle godine internetom se proširila slična snimka s krštenja na kojem je dijete također vrlo nasilno potapano u vodu u jednoj crkvi u Gruziji, prenosi Jutarnji.hr.

(Republika.ba)
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *