Video: Ovakvu reklamu još niste vidjeli; ‘Kad je život pretežak, katkad treba prestati brinuti i duboko udahnuti… katkad vam treba kanabis!’

Tvrtka za dostavu kanabisa iz američke savezne države Oregon objavila je reklamu za svoju novu uslugu – pretplatu na dostavu – a u video reklami parodirali su tipične reklame farmaceutske industrije.- Katkad, život može biti malo pretežak. Katkad vas opterećuje toliko da to više ne možete podnijeti. Katkad se trebate prestati brinuti, i duboko udahnuti. Katkad… vam treba kanabis, govori narator u reklami.

Prizori iz reklame tipični su primjeri scena kakve se nalaze u reklamama farmaceutskih tvrtki, kada nude antidepresive i sredstva za otklanjanje raznih simptoma zdravstvenih tegoba. Reklama prati obitelj, a majci i supruzi je svega preko glave. Narator predlaže dostavu kanabisa kao idealno rješenje, prenosi Jutarnji.hr.

– Pitajte svojeg doktora je li kanabis za vas. Vjerojatno je. Nuspojave mogu uključivati euforiju, pojačani apetit, nekontrolirano smijuljenje, povećana osjetljivost na to koliko je glazba zakon, i smanjenu anksioznost.

Tvrtka Briteside legalno posluje u Oregonu, gdje je prodaja kanabisa za rekreativne potrebe legalizirana od 2015. godine.

(Republika.ba)
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *