Video: Objavljena uznemirujuća snimka udara taksija u navijače u Moskvi

Nakon  neobične nesreće u centru Moskve objavljena je i snimka incidenta.Podsjetimo, vozač taksija zabio se u skupinu navijača nedaleko čuvenog moskovskog Crvenog trga. Sedmero ljudi je ozlijeđeno, a policija je vrlo brzo uhvatila vozača koji je pješke pokušao pobjeći s mjesta nesreće.Vlasti su poručile kako se ne radi o terorističkom napadu nego o nepažnji vozača koji ima kirgistansku vozačku dozvolu.

Pie Sports Booze 🔞@piesportsbooze

BREAKING: Taxi ploughs into several fans in central Moscow, then flees the scene. Eight people were injured. Police say it was an accident

Na društvenim mrežama uskoro je osvanuo i video nesreće koja prikazuje kako se taksi popeo na pločnik i pokosio skupinu navijača. Dio prolaznika odmah se uputio prema vozaču koji je zaustavio taksi i izašao iz njega. Nakon toga počeo je bježati, a prolaznici su trčali za njim, prenosi Index.hr.

Snimka iz drugog kuta prikazuje vozača kako bježi pred gomilom prolaznika nakon što se taksijem zabio u skupinu navijača.Policija tvrdi da im je nakon privođenja rekao kako se nije namjerno zabio u ljude te umjesto kočnice slučajno stisnuo gas.Kirgistanac će u ponedjeljak izaći pred suca, a policiji je nakon privođenja rekao da je vozio 20 sati bez prestanka te je bježao jer se bojao da će ga prolaznici ubiti.

(Republika.ba)
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *