jenblokij

Razvode se Jennifer Aniston i Justin Theroux

JENNIFER ANISTON i Justin Theroux razvode se nakon samo dvije i pol godine braka. Razvod su potvrdili zajedničkom izjavom u četvrtak, piše Associated Press.Zaručili su se u kolovozu 2012., a vjenčali se 5. kolovoza 2015.

Sad već bivši par izjavio je da su odluku donijeli zajedno krajem prošle godine.”Inače bismo to zadržali za sebe, ali s obzirom na tračeve i izmišljotine, htjeli smo iznijeti istinu”, stoji u priopćenju koje potpisuje njen glasnogovornik Stephen Huvane.

“Što god se pisalo o nama, ne dolazi od nas, to su nečije izmišljotine. Želimo zadržati duboko poštovanje i ljubav jedno prema drugome”, poručili su. Posljednjih mjeseci njih su dvoje mnogo vremena provodili odvojeno. Odluka o razvodu objavljena je samo nekoliko dana nakon njenog 49. rođendana, koji su proveli odvojeno. Aniston je slavila u Malibuu s prijateljicama, među kojima su bile Courtney Cox, Andrea Bendewald, Leigh Kilton-Smith i Kristin Hahn.

Theroux je tada uočen u New Yorku.Aniston je bila u braku s Bradom Pittom od 2000. do 2005. Nakon razvoda bila je u vezama s Vinceom Vaughnom i Johnom Mayerom, prenosi Index.hr.

(Republika.ba/Foto: Guliver Image/Splash)
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *