5b3f8221-7770-449d-bb2b-7b570a0a0a66-herc-trebinje-bazeni-zgrada-preview

Prvi put u BiH: Niče luksuzni kompleks zgrada s bazenima na krovu, evo koliko će koštati kvadrat stana

Kompanija Herc invest počela izgradnju luksuznog stambeno-poslovnog kompleksa Centar u Trebinju, koji bi se trebao sastojati od sedam objekata.Ono što je specifično za ovaj kompleks i po čemu se on razlikuje od sličnih projekata u BiH, jeste da će zgrade na krovu imati bazene.– Planirano je da ovaj kompleks obuhvata sedam objekata, s tim da u prvoj fazi će biti izgrađena samo dva (Objekat 2 i Objekat 4). Što se tiče ostalih objekata, oni su planirani da krenu s izgradnjom po završetku ova dva – kazala je za Biznisinfo.ba Milica Oro iz firme Herc invest.

 

herc-trebinje-bazeni-zgrada-2

 

Dva objekta će raspolagati s ukupno 145 stanova različitih kvadratura, od garsonjera do trosobnih stanova.Na vrhu objekata će se nalaziti bazeni od oko 136 metara kubnih, dužine 15 metara i širine 6 metara, a između su planirane zelene površine, dječija igrališta i sl.Cijene variraju u zavisnosti od toga na koju stranu je stan okrenut. Kreću se od 1.800 KM do 2.200 KM, s tim da ove cijene stupaju na snagu tek po završetku gradnje. Do tada vrijede popusti i to od 3 posto do 1.11., i popust od 1,5 % do kraja radova koji je planiran za 15. juni 2019. godine.

 

herc-trebinje-bazeni-zgrada-1

– Zainteresovanost je jako velika zbog toga što je ovo posljednja lokacija u središnjem dijelu grada. Interesovanje je veliko kako domaćih kupaca tako i ljudi koji nemaju nikakve veze sa Trebinjem, ali su zbog ljepote poželjeli upravo ovdje neku od nekretnina – kazala nam je Oro.

(Republika.ba/Izvor: Biznisinfo.ba)
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *