hostel_nina_mostar_nocu

“Nezavisni” kandidati podijeliše Mostar

Ana-Marija Tadić-Jakovljević i Elmir Šator, uz Aliju Šuku podnijeli su nepozive ostavke na članstvo u Demokratskoj fronti, te su putem medija uputili otvoreno pismo za javnost.

U svom pismu su između ostalog naveli da će od sada nastupati kao samostalni zastupnici u Skupštini Hercegovačko-neretvanskog kantona.

Povodom toga, pratili smo rad ovo dvoje zastupnika na 15. sjednici Skupštine HNK-a održanoj u srijedu.

Na sjednici, između ostalog raspravljalo se o prijedlozima podjele Mostara. Ana-Marija Tadić-Jakovljević glasala je kao ostali zastupnici iz HDZ-a, dok je Elmir Šator svojim glasom podržao podjelu Mostara koju predlaže SDA.

Da li na ovaj način Tadić-Jakovljević i Šator služe dobrobiti građana i nastupaju samostalno u Skupštini HNK/Ž-a, kako su naveli u pismu ili su postali dio vladajuće koalicije?

Republika.ba
6 komentara na ““Nezavisni” kandidati podijeliše Mostar

 1. mostarac

  to su bili trojanski konji ubačeni u DF a konkretno šatoru je DF bio četvrta sranka i pitanje je u ovoj smiješnoj zemlji koga će sada “usrećiti”.Šuku su krajem devedesetih izbacili iz SDA jer je i za njih bio veliki lopinaš pa možete misliti o kakvom se kadru radi a DF da poručim gdje su vam bile oči one vam “prsle”

  Reply
 2. Nedel

  Ne znam zašto uopšte DF prima ljude koji su bili u nacionalnim strankama i zašto vaši ljudi uzimaju bijeli hljeb. Pričate jedno, vjerovatno mislite nešto drugo, a radite nešto treće.

  Reply
 3. Posmatrac...

  AH tako to ide… ko drugome jamu kopa… NIKADA Zeljko nije trebao napustati SDP. Kako Hanka i onaj iz Bihaca izdadose SDP, tako sada ovi odose iz DF-a…

  Reply

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *