mcgregoropakgety

McGregor istukao irskog mafijaša u pubu! Pobjegao iz zemlje, kartel traži milion dolara da ga ne ubije

Polako se pojavljuje sve više informacija o novom incidentu Conora McGregora, koji se proteklog vikenda dogodio u jednom dublinskom pubu. Iz službenog izvještaja policije da se zaključiti da je incident uistinu djelo najpopularnijeg MMA borca.
Podsjećamo, prije dva dana su se po društvenim mrežama pojavile objave raznih ljudi koji su svjedočili incidentu u pubu koji je uzrokovao Conor McGregor. Svi su spominjali kako je sportska zvijezda udarila jednu stariju osobu, koja ga nije apsolutno ničime provocirala. Irska policija, popularni Gardai, prikupila je informacije o tome što se dogodilo, no nisu reagirali više od toga. Ipak, objavili su službeno izvješće.
View image on Twitter
”Jako dobro poznati irski celebrity je napao bliskog suradnika sljedbenika kartela Kinahan, unutar puba u južnom Dublinu. Udarena osoba je čovjek u 50-tim godinama, inače povezan s osuđenim dilerom Grahamom ”Wigom” Whelanom.
 Gardai su svjesni incidenta koji se dogodio u nedjeljnim kasnim satima, no nije primljena nikakva tužba. Koliko smo upoznati, sportska zvijezda je pokušala napasti mladića u pubu, kada je Whelanov suradnik uskočio s namjerom da intervenira, nakon čega je bio dva puta udaren u lice. Riječ je o osobi opisanoj kao netko tko je potpuno nevin u ovoj situaciji i o osobi koja se inače ne bavi kriminalnim aktivnostima.
Također, postoje informacije kako je napadač udario još jednu mlađu osobu u glavu tijekom sukoba. Ubrzo nakon incidenta, ta osoba je izvedena iz puba te udaljena s mjesta događanja.Gardai vjeruju kako je incident povezan s jednim drugim napadom koji je sportska zvijezda izvela ranije ovog mjeseca.
Iz svega se da zaključiti kako je uistinu Conor McGregor osoba koja je u ovoj priči bila napadač, što je samo novi u nizu incidenata irske MMA zvijezde. Što se tiče spomenutih osoba, kartel Kinahan je najveći irski kartel, koji je vođen od strane 60-godišnjeg Christyja Kinahana, optuženog dilera, za kojeg se vjeruje kako živi u Dubaiju. Bogatstvo mu se procjenjuje na milijardu dolara, a njegovi sinovi su inače boksački promotori.
Iako još nigdje nije službeno navedeno kako je Conor McGregor ”celebrity” umiješan u fizički okršaj s nekoliko članova zloglasnog dublinskog kartela, čini se da je to on sam odlučio neslužbeno potvrditi.Što se tiče McGregora, nakon prvih napisa se pojavio još veliki broj sličnih, krenuvši od onih kako je McGregor već napustio irsku te kako je dobivao prijetnje smrću, ne plati li kartelu odštetu u iznosu gotovo milijun dolara. Ta informacija također nije potvrđena, a i samo je jedna od raznih glasina koje su se pojavile, piše Index.hr.
 Također, nitko ne zna gdje je McGregor, iako je on jutros na Instagramu objavio video koji daje zaključiti kako je on osoba u kojoj se govori. Naime, McGregor je postavio video gdje se vide samo njegove oči. Na glavi mu je kapuljača, a do očiju je zakopčan patentom majice u kojoj se nalazio. No, ono što je najvažnije je opis objave, koji ukratko glasi: ”The Celebrity”.McGregor je teško mogao lošije odabrati kome će se zamjeriti, budući da je riječ o osobama vrlo poznatima na irskim ulicama i u irskoj javnosti.
(Republika.ba)Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *