loto

Lutrija BiH: Dobitnik na SuperLOTO-u naplatio dobitak veći od 260.000 KM

Sretni dobitnik 262.060,05 KM na SuperLOTO-u, koji je izvučen 11. avgusta ove godine, mladi je porodični čovjek iz Sarajeva. Dobitna kombinacija od šest brojeva na parcijalnom sistemskom listiću ovom sretnom dobitniku donijela je izuzetno vrijedan novčani dobitak koji je danas naplatio u direkciji Lutrije Bosne i Hercegovine, saopćeno je iz ove kompanije.

– Imali smo priliku razgovarati sa dobitnikom, koji je uz uvjet anonimnosti, podijelio sreću sa nama. U razgovoru smo saznali da je izuzetno veliki ljubitelj igre SuperLOTO, te da redovno odigra određene kombinacije brojeva – kažu iz Lutrije.

– Poslovan sam čovjek i često putujem, te zbog nedostatka slobodnog vremena SuperLOTO odigram jednom ili dva puta mjesečno. Inače sam dugogodišnji igrač Lutrije Bosne i Hercegovine, prvenstveno igram što imam povjerenje i što znam da mi je zagarantovana isplata eventualnog dobitka. Loto igram zbog mogućnosti dobitka ali i zbog adrenalina i zabave. Nekada se razočaram, nekada obradujem ali sve u svemu jako je uzbudljivo – kazao  je sretni dobitnik.

U nastavku razgovora, dobitnik je otkrio način na koji odabire brojeve koje će odigrati.

– Uvijek igram sistem, koji uključuje dosta kalkulisanja i kombinacija. To je za mene neka vrsta odlične zabave. Prije nego odaberem brojeve, pogledam statistiku izvučenih brojeva SuperLOTO-a ali i statistike ostalih svjetskih lutrija koje priređuju ovakvu ili sličnu igru, te nakon analize prethodno izvučenih brojeva, odabrem svoje brojeve – istakao je dobitnik.

Upitan ima li već plan gdje će uložiti osvojeni novac, odgovorio nam je potvrdno.

– Naravno da sam već nešto isplanirao, najprije ću većinu novca uložiti u dodatni razvoj privatnog posla kojeg trenutno obavljam, a ostatak ću ostaviti za svakodnevne životne potrebe – povjerio se.

(Republika.ba/Nap)
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *