razvod

5 stvari koje niste znali o razvodima slavnih osoba

I BOGATI plaču, stara je izreka, a mi bi nadodali – posebno kad dođe do razvoda.

Razvodi u Hollywoodu nisu samo bolni već i strašno komplikovani i skupi, a još kad se u sve to ubroje paparazzi koji nekad zaljubljeni par opsjedaju od jutra do mraka, teško je osjećati zavist prema slavnim osobama u tim trenucima.

Popularni holivudski publicist Rob Shuter, koji je radio s Jennifer Lopez kad je prekinula s Benom Affleckom i Jessicom Simson kad se razvodila od Nicka Lacheyja popričao je s novinarima iz “New York Magazinea” i odao neke stvari koje nismo znali o razvodima slavnih.

1. Suprug ili supruga ponekad posljednji saznaju za razvod

S obzirom na to da su slavni supružnici često razdvojeni, velika je vjerojatnost da će druga strana za razvod saznati nakon frizera, vizažista, šofera, trenera, PR-a, a nekad i žutog tiska.

2. Pregovori su strašno komplicirani

I to ne samo kada je novac u pitanju. Priče o razlozima razvoda koje izlaze u javnost, čak i iz usta samih sudionika, uglavnom je osmislio PR tim, a publicist mora pregovarati s obje strane kako bi dogovorio koja će se strana oglasiti prva i koju će priču ispričati.

3. Neki parovi mjesecima šute o prekidu, zbog posla

Ako jednom supružnika uskoro izlazi film ili novi album, velika je vjerojatnost da ćemo slavni par još mjesecima gledati na crvenom tepihu, u bliskom zagrljaju.

4. Drama oko razvoda ovisi o dramatičnosti klijenta koji se razvodi

Postoje slavne osobe koje uživaju u medijskoj pažnji i želi dobiti sažaljenje publike pa za to koriste trenutke nakon razvoda. Njihov PR zadužen je da nazove novinare i dojavi gdje će biti “uplakana” zvijezda kako bi je u teškoj muci paparazzi mogli snimiti. Moramo vas razočarati, ali taj je trik iskoristila i princeza Diana, koja je nakon razvoda sjela ipred Taj Mahala i neutješno plakala.5. Lako je nanjušiti kada se sprema razvod

Čim slavni u medijima prestanu pričati o svojoj ljubavnoj vezi, sprema se razvod. To može potrajati i pola godine jer na taj način žele pripremiti publiku na šok, kaže Rob, piše Index.hr.
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *