dalicvrsaljkooo

Hrvatska je jednom kladioničaru iz Sarajeva okrenula život naopako: ‘Igrač koji je kod nas dobio, sada uložio 110.000 KM da će Hrvatska biti prvak svijeta!’

I Bosna i Hercegovina navija za Hrvatsku u finalu Svjetskog prvenstva u Rusiji. Regija se posljednjih dana divi Hrvatskoj koja se dramatičnim raspucavanjima protiv Danske i Rusije te preokretom protiv Engleske plasirala u završnicu svjetske smotre.

Predosjetio je Hrvatsku u finalu

Pred početak tekućeg 21. izdanja svjetskih prvenstava nepoznati kladioničar u Sarajevu kladio se kako će Hrvatska izboriti finale. Na okladu je uplatio 5.252 KM. Sretni kladioničar, nakon što je Hrvatska porazila Englesku i kvalificirala se u historijsko finale, pogotkom oklade višestruko je oplodio svoju uplatu te je osvojio 79.547,40 KM.

Dobitak je ponovno uložio u Hrvatsku

Međutim, suprotno očekivanjima, opipljivi dobitak nije podigao. Na dobiveni iznos nadodao je još vlastitih 30.000 KM kako bi u novoj okladi tipovao na pobjedu Hrvatske nad Francuskom.

22222222222222

˝Hladnokrvno kao da uplaćuje 5 KM, igrač je rekao da vjeruje da će Vatreni biti bolji od Francuza i uzeti naslov te uplatio 100.000 KM samo na taj par, a još 10.000 KM je uplatio dodavši na listić, uz Hrvatsku, i pobjedu Novaka Đokovića u petak protiv Rafaela Nadala na Wimbledonu. Ako Hrvatska osvoji naslov, igrač će dobiti 270.000 KM. Ako uz to i Đoković pobijedi Nadala, ovoj hrabrog igrača čeka još 48.600 KM. Ukupni mogući dobitak, dakle, iznosi 318.600 KM˝, objavila je kladionica Premijer na Facebook stranici.

“E, ljudino! Imaš muda, svaka ti čast”, “Mbappe će ti snove srušiti”, jedni su od komentara na službenoj Facebook stranici sportske kladionice koja je obavijestila svoje igrače o nesvakidašnjoj i hrabroj uplati.

(Republika.ba/Foto: EPA)
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *