young-791849_960_720-1

Horoskopskoj četvorci karijera uvijek dolazi ispred ljubavi

Nekim je ljudima um neprestano u poslu. Vrlo su ambiciozni i svoj život prvenstveno žele posvetiti karijeri, a onda ako im preostane vremena – i nekim drugima stvarima.

Osobe kod kojih ćete to primijetiti najčešće su rođene u nekome od ova četiri horoskopska znaka:

Ovan

Ovna prvenstveno u životu motiviraju konkurencija i promocija. Njima uspjeh u poslu znači više nego ikome i neće stati dok ne dosegnu vrhunac karijere. Vrlo su temperamentni, nervozni i spremni ostaviti sve iz sebe ako to znači da će uspjeti.

Bik

Bik će sebe uvijek staviti na prvo mjesto i karijera mu je vrlo važna. Iznimno lako napreduje zbog svog šarma i samopouzdanja, a te mu osobine pomažu i u ljubavnim pothvatima. Ipak, Bik je poprilično motiviran materijalnim dobrima i zbog njih je spreman ostaviti i voljenu osobu.

Lav

Lavu izražena dominacija daje prednost u odnosu na druge znakove. On je rođeni vođa i posjeduje mnoge osobine potrebne za tu odgovornost. Iako imaju kapacitet za zdravu i održivu vezu, ponekad ih žeđ za poslovnim uspjehom čini bezobzirnima.

Djevica

Za razliku od prethodne trojke, Djevica nema izraženu želju za uspjehom. No unatoč tome, vrlo je radišna i usredotočena na dovođenje stvari do savršenstva pa ponekad izgubi fokus na drugu osobu, piše Index.

(Republika.ba/Foto: Pixabay)
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *