sretneboje2018

Ovo su boje koje će vam donijeti sreću u 2018. godini

NA popisu se nije našla najpopularnija boja 2018. godine prema Pantoneu.Krajem prošle godine, Pantone stručnjaci proglasi su “ultra violet” boju kao hit boju 2018. godine.Radi se o posebnoj nijansi ljubičaste boje koja podsjeća na prikaze svemira i galaksije i koja će po njima prevladavati u modnom i beauty svijetu, ali i kada je u pitanju uređenje životnih prostora.No, među Feng shui stručnjacima, ova se boja nije našla na popisu onih koje bi vam u 2018. mogle donijeti sreću, već se ovdje radi o umjerenijim, odnosno zemljanim tonovima, prenosi Index.hr.

Evo koje su se našle na popisu:

1. Bež

Ova boja, osim toga, ima moć da svaki komad učini da u trenu izgleda luksuznije te se može kombinirati s baš svim ostalim bojama.

2. Smeđa

Iako smeđa nije omiljena boja među ženama, ako trebate malo sreće..

3. Boja pijeska

Slična svojoj prijateljici bež boji, i u ovoj će nijansi svaki komad izgledati glamuroznije nego što možda jest, a ona će stajati baš svima.

4. Žuta

Slavne dame prošle su godine redovito nosile žutu boju, posebno na haljinama, a među onima koje su pale na trend bile su Blake Lively, Gigi Hadid i Rihanna. I ove godine žuta boja bit će popularna, a prema Feng shuiju, donosit će vam i sreću.

(Republika.ba)
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *